Rólunk

Rólunk

HomeWorld Kft. logó

Történeti áttekintés

1998     A HOMEWORLD Kft. munkatársai minőségirányítási (ISO 9001), és környezetirányítási (ISO 14001) rendszerek kiépítését végzik alkalmazotti viszonyban egy tanácsadó cég keretein belül.

2000     A HOMEWORLD Kft. megalakult egri székhellyel. Ebben az időszakban a HOMEWORLD Kft. induló vállalkozásként a minőségügyi területen kizárólag alvállalkozásban, de a munkavégzést tekintve teljesen önállóan dolgozott.

2001     Másodlagos tevékenységként a rendszerépítések mellett megjelent a webdesign és reklámgrafikai tevékenység, amely manapság önálló ágazatként működik.

2003     A tulajdonosi összetétel megváltozott, és a székhely átkerült Kecskemétre. 2003 második felétől a HOMEWORLD Kft. önállóan vállalkozik, mind a minőségügyi, mind a reklámgrafikai területen.

2004     A HOMEWORLD Kft. megszerzi januárban az ISO 9001 szabvány szerinti tanúsítványt. Az első negyedév után megkezdődik az AQAP rendszerek irányában a kapcsolatok kiépítése. A cég AQAP területen a HM Technológiai Hivatal által igazolt felkészítő. Az EU csatlakozástól számítva kiegészítő szolgáltatásként megjelenik a minőségügyi és grafikai területeken kívüli, egyéb pályázatok írása és menedzselése.

2005     Partnereink részéről rendkívüli mértékben megnövekedett igények miatt, a pályázatírási tevékenység önálló ágazatként és egy új szervezetben (H.O.W. Project Kft.) jelenik meg a minőségügyi és grafikai tevékenységek mellett.

2006     A webdesign területen több jelentős fejlesztésnek köszönhetően szakképzett és tapasztalt új munkatársakkal és korszerű szoftver háttérrel tudtunk a megrendelőink rendelkezésére állni.

2007     Tevékenységi körünk bővítése érdekében, valamint a partnereink igényeinek hatására új üzletágként kialakítottuk a teljeskörű marketing szolgáltatásunkat. A szolgáltatás magába foglalja a marketing szaktanácsadást, valamint a kapcsolódó grafikai és nyomdai munkálatokat.

2008     A beszűkült ügyviteli szolgáltatási piac ellenére cégünk folyamatosan bővülő partneri körrel rendelkezik. Jelentősen fejlődött a webdesign szolgáltatási üzletágunk és felkészült programozó csapattal állunk megrendelőink rendelkezésére. Az egyszerű bemutatkozó weboldalakon kívül mára webes technológiákon alapuló ügyviteli rendszerek és egyedi szoftverek kivitelezését is vállaljuk.

2009     Az ügyviteli tanácsadás területén tapasztalható volt, hogy egyre többen bíztak meg bennünket komplex ügyviteli szolgáltatásokkal. Ezek magukba foglalták a minőségmenedzsmenten kívül az ügyvitel szoftveres támogatását és a webes megjelenés fejlesztését is. Munkatársi állományunk a grafikai területen bővült, így professzionális arculatépítési feladatokat is vállalhattunk/vállalunk.

2010    Szolgáltatási palettánk teljes terjedelmén jelentős referenciákra tettünk szert ebben az évben és sok új ügyfélt tudhattunk a megrendelői körünkben. Irodánk új címre költözött és megújult arculatunk, valamint  weboldalunk is.Szolgáltatási palettánk teljes terjedelmén jelentős referenciákra tettünk szert ebben az évben és sok új ügyfélt tudhattunk a megrendelői körünkben. Irodánk új címre költözött és megújult arculatunk, valamint weboldalunk is.

2011    Megrendelői körünkben egyre nagyobb érdeklődés jelentkezett az online ügyviteli megoldásainkra, ezért a korábban megkezdett fejlesztéseinket folytatva a meglévő ügyletközpontú irányítási szoftver (HWMS) mellé egy feladatközpontú rendszer (EXS) fejlesztését is megkezdtük.

2012    Kifejlesztettük legújabb online szoftver termékünket, amely az e-kereskedelem területén kíván megoldást nyújtani partnereink számára. Együttműködő partnerünkkel a Minczér Ipari Automatika Kft-vel közösen az új webhop-motort alapul véve elindítottuk online "ipari" fejlesztésünket, amely a nevéből (ipariwebshop.hu) adódóan az ipar- és az azt körülevő termékek forgalmazására fókuszál.

Célunk
A HOMEWORLD Kft. a tevékenységeit a mikro-, kis-, és középvállalkozások körében végzi. Célunk a magyar vállalkozások felkészítése az Európai Uniós elvárásokra, és belső szervezettség valamint megfelelő megjelenés biztosítása.