Saját projectek

WEBSHOP motor

Projektünk és szoftverünk fejlesztésének stratégiai célja, hogy a piacon egy olyan szoftveres online értékesítési rendszerrel jelenjünk meg, amely modern informatikai alapokra épül, és rendelkezik az alapvető ügyviteli és marketing folyamatokat támogató megoldásokkal is.

Rendszerünk jellemzően a mikro-, kis- és középvállalkozási szegmensnek nyújt hatékony értékesítési megoldást. Értékesítési rendszerünk alapötletét és koncepcióját a Homeworld Kft. munkatársainak 8 éves webes fejlesztési, valamint 12 éves komplex ügyviteli tanácsadás területén szerzett tapasztalatra építettük.
A tapasztalatok szerint több olyan szervezet is működik ma Magyarországon, amelyeknek szüksége lenne egy online értékesítési megoldásra, de a jelenleg elérhető szoftverek vagy nagyon költségesek, vagy túl bonyolultak a jelentkező igényekhez képest, és az üzemeltetésük is komoly kihívást jelent.

Igényként jelentkezett, hogy több a portfóliónkba jelenlévő szervezetnek is szüksége lenne egy olyan online értékesítési rendszerre, amely nemcsak a klasszikus webshop funkciókat foglalja magába, hanem segítséget nyújt az értékesítést körülvevő ügyviteli és marketing feladatok végrehajtásában is.

További igényként vettük figyelembe:

Fontos, hogy munkatársaink segítségével (a bevezetés részeként) az előzetes átvizsgálás során pontosan meghatározható, hogy az ügyfélnek mire van szüksége. Ez az átvizsgálás szintén az eddigi ügyviteli tapasztalatainkra támaszkodik, és fontos abból a szempontból, hogy az ügyfél azt kapja, amire szüksége van, és a lehető legköltséghatékonyabb formában.

Megjelenés:
Rendszerünket úgy terveztük, hogy a legtöbb megjelenési formátumhoz illeszkedjen, tehát maximálisan az alkalmazó szervezet megjelenéséhez illeszthető, alkalmazkodva annak arculati elemeihez és preferált webes megjelenési formájához.

Egyedi funkciók:

Árak:
Árainkat úgy alakítottuk ki, hogy akár az egy fős egyéni vállalkozónak, és az 50 főt alkalmazó középvállalkozásnak is igazi alternatívát nyújtson a jelenleg piacon található megoldásokkal szemben.

Webshopunk üzemeltetéséhez a rendszeres (pl. havi, negyedéves) díjazású költségtérítést javasoljuk. Ez esetben a rendszer üzemeltetése (háttértár biztosítása, szoftveres feladatok), és az esetleges termék adat feltöltések, valamint a tartalomkezelés a Homeworld Kft. feladata az ügyfél által megadott információk alapján. A költségtérítés mértéke vagy fix rendszeres díj alapján, vagy a forgalom (rendszerben rögzített megrendelések) arányában, jutalékos alapon kerül meghatározásra a megállapodástól függően.