Homeworld Kft. - komplex ügyviteli szolgáltatások!
Homeworld Kft.
  • Címünk:
    6000 Kecskemét, Széchenyi sétány 5.
  • E-mail:
    info (at) homeworld.hu

 

Szüksége van egy működő, támogató és tanúsított minőségmenedzsment rendszerre?

Vegye fel kapcsolatot munkatársunkkal és segítünk mind a rendszer kiépítésében, mind a tanúsítási eljárás lefolytatásában.

Vállaljuk a nemzetközi ISO 9001, ISO 14001 és AQAP szabványok szerinti irányítási rendszerek kiépítését és tanúsíttatását.

A minőségmenedzsment rendszerek kiépítése és tanúsítása egy többlépcsős folyamat, amelynek javasolt lépései a következők:

Előzetes felmérés

A helyzetfelmérés során cégünk kijelölt munkatársa felméri a cégük pillanatnyi helyzetét, a tevékenységek szabályozottságát, a kiválasztott szabványtól való eltéréseket, a munkavégzés gyakorlatát. Az átvizsgálás elsődleges célja, hogy közösen feltárjuk a cég irányítási rendszer dokumentációjának és szervezeti működésének állapotát és meghatározzuk az elvégzendő módosítási feladatokat.

Képzés

Munkatársaink egy átfogó minőségügyi oktatást tartanak a megbízó által meghatározott időpontban és helyen. Az oktatási anyag több egymásra épülő modulból áll, melyekből a résztvevők minden információt megkapnak arról, hogy az irányítási rendszer működtetése során milyen feladatok várnak rá.

Minőségirányítási rendszer-dokumentáció kialakítása

A HOMEWORLD Kft. munkatársa a megbízó munkatársai által közölt információk alapján megtervezi az új- vagy átalakítja a jelenlegi irányítási rendszert, és elkészíti a szükséges rendszerdokumentumokat (kézikönyv, eljárás leírások, utasítások, formanyomtatványok, nyilvántartások stb.) A végleges dokumentációt elektronikus adathordozóra mentett formátumban is átadja a megbízó részére.

Belső felülvizsgálat

Az irányítási rendszer soron következő tanúsítási eljárása előtt egy belső auditot kell végrehajtani. A HOMEWORLD Kft. munkatársai a megbízó kiépített rendszerét csak akkor engedik a rendszer tanúsításra, amikor a belső felülvizsgálaton kifogásoltakat közösen kijavították.
Munkatársaink elvégzik a belső felülvizsgálatot és annak teljeskörű dokumentálását.

Az irányítási rendszer tanúsíttatása

A HOMEWORLD Kft. segít a megbízót abban, hogy kiválassza a számára megfelelő tanúsító szervezetet (opcionális). A tanúsításon munkatársaink részt vesznek, képviselik a megbízó érdekeit.

 

 

További információért vagy ajánlatunkért keresse munkatársunkat!