Homeworld Kft. - komplex ügyviteli szolgáltatások!
Homeworld Kft.
  • Címünk:
    6000 Kecskemét, Széchenyi sétány 5.
  • E-mail:
    info (at) homeworld.hu

 

ILM Ipari és Logisztikai Piactér


ONLINE PIACTERÜNKRŐL..

 

2008-ban kezdtük el fejleszteni a többek között ügyviteli szoftverként is funkcionáló webshop motorunkat, amely jelen online üzleti kezdeményezésünk alapját is képezi. Akkori szoftverünkbe beépítettük mindazt az ügyviteli tudást, amit az elmúlt 20 évben megtanultunk és megtapasztaltunk. Ma már korszerű online kereskedelmi keretrendszert használunk, de az ügyvitel és a tapasztalat megmaradt.
Kiterjedt üzleti kapcsolatainkra alapozva hoztuk létre új kezdeményezésünket az ILM Piacteret, amelynek célja, hogy egy közös online üzleti felületet biztosítson mindazok számára, akik az ipari és logisztikai területen végzik mindennapi munkájukat.

VÍZIÓNK…
Üzleti piacterünkkel és kapcsolódó szolgáltatásainkkal olyan üzleti platformot szeretnénk létrehozni, amelyben mindenki megtalálja mindazt, amit ezen a területen fontosnak tart legyen az termék, szolgáltatás vagy üzleti kapcsolat.

ÜZENET…
Böngésszék oldalunkat és jelezzék, ha olyan dolgot keresnek, amit nálunk nem találnak meg. Építsük együtt piacterünket mindannyiunk hasznára!